Bridgeklubben Young Sharks
apr
7

BAM – hold – log

written by Karsten Pedersen

Update 22.4.2024

Det var ikke dagen, hvor et BC3 mirakel manifestede sig. Til gengæld var jeg forberedt. Jeg noterede med nyspidset blyant, hvordan I havde placeret jer i kamp 8 og 9. Det indtastede jeg straks manuelt i BC3 og nu er der følgelig bordresultater. Hurra.

Det ændrede heldigvis ikke på, at vinderne af BAM blev Amalie, Signe, Kenneth, Kim, Charlotte og Morten. Tillykke! I denne slutstilling.

Havde jeg bare sidste mandag vidst, hvor let det egentlig er at få BC3 til at makke ret, havde jeg naturligvis gjort det. Nu må jeg lige se på, hvornår der kommer en lille hul i min kalender, så jeg kan hygge mig med de filer, der gør, at jeg kan fixe resultaterne fra sidste mandag. Det kræver, at jeg er helt i zen, når jeg læser filerne, så det er ikke så let for mig:-)

Update 21.4.2024

Startliste til runde 7 – 22.04.2024

Der er desværre ikke sket mirakler ift. bordresultaterne for kampene 5  og 6 sidste mandag. Jeg har forsøgt at kigge på de filer, BC3 systemet genererer i løbet af og ved afslutningen af en aften. Det ligner, at jeg manuelt kan finde ud af, hvem der sad hvad i kamp 5. Men den tilsvarende fil for kamp 6 adskiller sig markant og indeholder ikke oplysningerne om opstillinger.

Stillingen er dog korrekt.

I morgen 22.04 må vi igen følge skifteanvisningerne dikteret af Bridgemates (medmindre jeg igen har fået mulighed for at lade jer indtaste medlemsnumre). Jeg vil så gøre det, at jeg manuelt noterer jeres placeringer, så kan jeg lægge dem ind efterfølgende.

Når jeg lægger spillerplaceringer for resultaterne for 22.4 ind, vil jeg ved samme lejlighed gennemtrævle resultaterne for 15.4. Jeg kan, som nævnt, læse mig til jeres placeringer i kamp 5, men må gætte ift. kamp 6.

Heldigvis er BAM-minihold ikke handicapegnet, så det er ikke påvirket. Der er tildelt bronzepoints, men jeg kan ikke gennemskue om tildelingen er korrekt.

Vær dog lidt tålmodige. Den kommende uge er lidt rådden: YS kommer til at fylde en del (optagelse), men jeg har også et atletikstævne med 1000+ starter på programmet.

Update 17.4.2024

I håndterede jo smukt weekendens overraskende ændring i mine muligheder for BC3-bridgecontroller-opsætning. Og da jeg endelig kom hjem, faldt jeg lykkelig i søvn i sikker forvisning om, at alt var godt.

Det var det ikke.

Som man kan se, er der ikke fuldstændige bordresultater for kampene 5 og 6. Det skyldes, at der ikke er tilknyttet spillerangivelser dertil. I er mine 40 vidner på, at navnene stod korrekt i bridgemate-displayene. Jeg aner ikke, hvad der er sket og frygter naturligvis, at det kan ske igen. Jeg frygter også, at jeg skal skrive til jer alle og bede jer fortælle mig, hvor i sad i kampene 5 og 6.

Inden jeg lader frygten manifestere sig, har jeg dog primalklynket over for supporten. Måske sker der et BC3 mirakel?

Update II, 15.4.2024

Der er en BAM-stilling efter 2 aftener. I håndterede elegant weekendens overraskende ændring i mine muligheder for BC3-bridgecontroller-opsætning, som gjorde, at I skulle sætte jer på en bestemt plads efter aftenens runde 1 – modsat lille hold og første aften i BAM. Tak.

I aftenens løb gled er yderligere ansøgninger om optagelse til næste sæson, sæsonen 2024/25 ind.

Og til glæde for Morten og mig, kom der også et par tilmeldinger til Bridge Pubcrawl 2024 – den brune tur – nu er vi 1 par fra første cut off point (12 par), derefter er der cut off for lige antal par, dvs. 14, 16, 18 etc. Det bliver hyl! Fristet? Læs mere i dette reklameindslag.

Update 15.4.2024

Så er der startliste til runde 4, anden aftens første runde.

Update 9.4.2024

Stillingen efter første aften. Tak til Henrik Lahrmann for at styre BC3 med hård hånd, men jeg var med til at sikre, at 430 løbere fik en god løbetur på Christianshavn.

I øvrigt er der nye vindere af lille hold!

Bam-hold

De tre mandage, 8., 15. og 22.4, spiller vi årets sidst ordinære turnering, en omgang BAM-hold.

Holddannelserne i BAM-hold er kopieret fra de øvrige holdturneringer. Vi spiller alle mod alle, 3 kampe a 10 spil hver aften.

I BAM-hold opgøres de enkelte spil på en 2-0 skala. Har man samme score, ender spillet 1-1. Ellers får holdet med flest points begge points. Der er altså 20 points på spil i hver kamp.

Startliste til første aftens første runde. Jeg kan kan ikke lægge startlisterne til først aftens to sidste runder op på nettet, så de er indsat herunder (links til .pdf udskrifter).

Startliste – første aften, runde 2

Startliste – første aften, runde 3

Leave a Comment - Here's your chance to speak.(eMail will not be published)

*

Seneste nyt