Bridgeklubben Young Sharks
dec
3

Finaleklar (4.12)

written by Karsten Pedersen

Startlister til 4.12 er på plads.

To hold er klar til finalen.

*update: dagens svind: 90*

Det er Anders, Ella, Jonas og Julie som møder Bjarke, Karsten, Kim, Søren og Thomas. Førstnævnte har en overført score på 8 imp.

Der er dog udu i resultaterne fra BC3. Jeg har (3.12) stadig ikke fundet fejlen. Den bliver rettet, men det kræver hjælp fra højeste sted. Ingen af mine krumspring har hjulpet. Jeg har resultaterne af semifinalekampene, så kampprogrammet i første af de to KO-kampe om tredjepladsen er på plads (Dan, Martin, Jacob og Martin tabte mindst).

Følgende 4 hold spiller om tredjepladsen (placeringerne 3-6).

1 : Dan Nybo – Martin Christoffersen + Jacob Øland – Martin Rump møder 4 : Amalie Palmund – Signe Buus Thomsen + Kenneth (Michael Monrad) Madsen – Kim Bo Petersen samt Charlotte Auken – Morten Henningsen. Førstnævnte hold har en overført score på 8 imp.

2. Lars K Nielsen – Ninnie Gøttsche + Rasmus Kolding – Sebastian Mygh møder 3. Flemming Poulsen – Katrine Martensen-Larsen +Jess Tillge – Thomas Bjørn Vilhelmsen. Førstnævnte hold har en overført score på 8 imp.

Følgende fire hold spiller om at undgå chokolade-placeringen, dvs. at der spilles KO om placeringerne 7-10. Her er programmet klar, de overførte scorer er dog ikke.

I den ene semifinale mødes: 3 : Birgitte Rønn – Karen Merete Enevoldsen + Henrik Lahrmann – Preben Thaarup og 6: Jacob Benjamin Cholewa – Silas Weber + Jeppe Juhl – Lone Mama Kiær + Michael Cholewa – Peder Skyum. Førstnævnte hold har en overført score på 0,5 imp.

I den anden semifinale mødes 4: Carsten Frehr – Christian Fischer + Charlotte Juhl – Peter Kjer + Charlotte Schwarz-Rosman – Jan Mayer og 5: Alexander Dreisler – Martin P. Orbesen + Annette Rosthøj – Susanne Rosthøj + Christian Madsen – Mikkel Porse Rasmussen. Her har sidstnævnte hold en overført score på 2,33 imp.

Jeg gengiver lige turneringsformatet:

Sidste aften i holdturneringen (4.12) spiller semifinalevinderne finale om klubmesterskabet. En kamp over 32 spil. Med overførte scorer, dog max 8 imp.

De tabende semifinalister og de to bedst placerede hold fra Monraddelen udgør en gruppe på fire hold og spiller et slutspil om tredjepladsen, dvs. semifinale og finale. Mindst tabende semifinalist møder nummer 4 fra Monraddelen, de to øvrige hold mødes. Hver kamp går over 16 spil. Der vil være overførte scorer, max 8 imp.

Tilbage er 4 hold, der spiller slutspil om pladserne 7, 8, 9 og chokolade. Igen et slutspil med finale og semifinale. Her mødes Monraddelens nummer 3 og nummer 6, mens nummer 4 og 5 mødes. Hver kamp går over 16 spil. Også her vil der være overførte scorer, dog max 8 imp. NB: Alle overførte scorer beregnes på baggrund af RR.

Overførte scorer beregnes på basis af DBfs regler §207.

Comments are closed.

Seneste nyt