Bridgeklubben Young Sharks
apr
9

Ansøgning om optagelse – sæsonen 2024/25

written by Karsten Pedersen

Det er tid til at ansøge om at spille i YS sæsonen 2024/25.

Ansøgning foregår ifølge vedtægterne på følgende måde:

Alle par, der ønsker optagelse som aktive i den kommende sæson skal søge om optagelse senest en uge inden den ordinære generalforsamling for indeværende sæson. Dette gælder, uanset om man er aktivt medlem, passivt medlem eller ikke er medlem i indeværende sæson.

NB. Medlemmer (aktive og passive) i sæsonen 2023/24 udmeldes – i henhold til vedtægterne automatisk af såvel YS som DBf medio september 2024, medmindre medlemskabet fornyes.

Ansøgningsfristen er følgelig 22.4.2024, 18.30. 

Ansøgning om optagelse som aktivt medlem sker som del af et par. Et par består af mindst 2 spillere, så det er også muligt at søge om optagelse som et par med 3 eller flere spillere. Ansøgningen skal sendes pr. brev eller e-mail til bestyrelsen, bestyrelsen@young-sharks.dk – vi bekræfter, at vi har modtaget ansøgningen.

YS spiller mandage 18.30, og spillestedet ligger på Østerbro, nærmere bestemt Trondhjems Plads 4.

Kutyme er, at navnene på de par, der ansøger om optagelse, offentliggøres på hjemmesiden, da det giver et godt overblik over, hvem der ønsker at spille i YS fremadrettet. Så det gør vi, medmindre vi aktivt bliver bedt om, at navnene ikke vises på hjemmesiden.

I sæsonen 2023/24 har vi været 24 par, som har spillet i 20 konstellationer. Vi fastholder, at brugen af konstellationer er en farbar vej  – også i kommende sæson 2024/25.

I forbindelse med ansøgning er det muligt for det enkelte ansøgerpar at tilkendegive en holdning  til at indgå i en konstellation.

Vi skal dog pointere, at det entydigt er bestyrelsens opgave og ansvar at forestå optagelsen til sæsonen 2024/25.

Generalforsamling afholdes på sidste spilleaften den 29. april 2024, og bestyrelsen skal “senest to dage inden generalforsamling for indeværende sæson offentliggøre på klubbens hjemmeside hvem der er optaget i kommende sæson.” Offentliggørelse vil følgelig ske senest 27. april, 2024.

Leave a Comment - Here's your chance to speak.(eMail will not be published)

*