Bridgeklubben Young Sharks
apr
27

Bridge i dag, 27.4

written by Karsten Pedersen

Ja, vi spiller i dag, 27.4. Her er spillerlink 27.4

OK, jeg var ikke været helt klar i mælet. Og jeg lavede en lille skrivefejl i sidste uges opslag. Men i dag er årets sidste spilleaften, den aften hvor vi traditionelt afholder generalforsamling. Jeg tænkte, at det måske var en fin lejlighed til at sige ”tak for dette skøre bridgeår” til hinanden.

Vi spiller mondrad-par med IMPopgørelse. 3-spilsrunder, 24/27 spil, afhængigt af hvor hurtigt det går.

Sidste spilleaften? Nej vel! Næste tirsdag er jeg (og flere andre YSere) forhindret, men derefter har jeg tænkt mig at arrangere en majturnering over tre aftener for de, der har lyst. Man skal tilmelde sig holdvis, jeg/vi parrer ”løse” par.  Det bliver en miniholdturnering. To forbehold: 1. I det omfang, det får turneringen til at gå op, åbner jeg op for, at spillere uden for YS kan deltage. 2. Turneringen bliver ikke til noget, hvis der ikke er interesse.

I dag og de næste dage, kommer jeg i øvrigt til at trykke de af jer, som jeg endnu ikke har hørt noget eksplicit fra ift. næste sæson, lidt på maven. Fristen er stadig 1.5. men jo mere vi har styr på inden da, jo mindre skal vi lave efter fristens udløb. Vi går snart i gang med planlægningen.

Foreløbig har vi eksplicit tilmelding fra 12 par.

Det er stadig vores klare forventning, at der er (mindst?) 16 ansøgerpar, når vi går i gang med planlægningen.

/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt