Bridgeklubben Young Sharks
jan
4

Semifinaler 5.1. 2021

written by Karsten Pedersen

Godt nytår! Så er det på plads, og vi er dermed klar til de første åbne slagudvekslinger i 2021.

I A-puljen har Lars K, Ninnie, Rasmus og Sebastian valgt at spille semifinale mod Kim N, Peter, Mikael, Birgitte og Rasmus. Førstnævnte hold starter kampen med at være 8 imp foran.

Derfor mødes 1) Horst, Thaarup, Dan og Martin og 2) Kim B, Filter, Christian og Mikkel i den anden A-semifinale. Her vandt førstnævnte det indbyrdes opgør med 39 og starter derfor kampen med at være de maksimale 8 imp foran.

I B-finalen viste det sig, at vi på mit hold, Jacob, Michael, Erik og Karsten, var nærmest ligeglade med, hvilket af de to hold, vi har lammetævet en gang, vi skulle møde. Til sidst traf Michael C valget, og det faldt på Anders, Thomas, Søren, Jeppe og Lone. Så er der 2xC (Jacob og Michael), der kan skryde efter endnu en sejr over 1xC (Jeppe). Og ender slaget med et overraskende og urimeligt nederlag, er der 2xC til at deles om den hån, 1xC kan sende den anden vej – vi ved alle, at det er en del.

I den anden B-semifinale støder Bjarke, Jesper, Susanne og Annette sammen med Øland, Martin, Birger, Kim B (+ venner). Det indbyrdes opgør endte med en sejr på 17 imp til førstnævnte, og det rækker lige til en overført score på de maksimale 8 imp.

Jeg har fremhævet de fire kampansvarlige. Der vil tilflyde dem en mail i morgen eftermiddag med de nødvendige oplysninger.

Og hvad så?

Jo, del af bestyrelsen (mig) har ligget brak hen over jul og nytår. Det er vist første gang siden 2003, jeg har formået ikke at åbne en computer i den periode. Vi har dog lidt på kryds og tværs talt om, hvad vi skal spille, når store holdturnering er overstået. Vi er enige om, at vi vil prøve noget parturneringsagtigt, men mere om det og nogle enkelte andre ting, vi går og brygger på, i næste uge.

Comments are closed.

Seneste nyt