Bridgeklubben Young Sharks
dec
21

Næsten klar til jul

written by Karsten Pedersen

Hermed en juleuge-update. Jeg udsender dog først kampinfo til de ansvarlige i morgen, 22.12. Det bliver formentlig Lars K, Birgitte, Søren og Erik.

Vi afvikler sidste omgang RR. Efter RR er der, som jeg skrev i sidste uge, semifinaler i A- og B-gruppen. Når slutstillingen er klar, kort efter sidste resultat er i hus, skriver jeg til en ansvarlig repræsentant for de to hold, som har vundet retten til at vælge modstandere. Fristen for tilbagemelding er 28.12, men det er selvfølgelig ok at melde tilbage før, om end det ikke er sikkert, at jeg reagerer – der skal jules i det lille hjem, som jeg i øvrigt introducerer i morgen – se senere.

Der er ikke det helt store på spil, de den overførte score bliver på max 8 imp. Vi følger forbundets regler for DM-slutspil. Når puljevinderen har valgt modstander, må de to øvrige hold i puljen trækkes med hinanden. I den semifinalekamp er der også overført score. Den beregnes til fordel for det af de to hold, som ligger øverst i puljeslutstillingen.

Tilbage er der kun at omtale det lille hjem. Jeg har tænkt mig at introducere det lille hjem på facebook i morgen. Som en billedkommentar på fb. Hvis I gider, kan I jo også dele et billede af jeres bbo set-up. Det er 100% frivilligt.

/Karsten

 

Comments are closed.

Seneste nyt