Bridgeklubben Young Sharks
dec
1

Så er det’cember

written by Karsten Pedersen

Vi er færdige med runde 4. Se stillingen ved at klikke på billedet. Der kommer dog måske en korrektion i et af kampresultaterne fra runde 3. Jeg har i øvrigt overført startlisten til femte runde.

Hvad med billede og lyd? Jeg må erkende, at jeg ikke er kommet videre. Trods glimrende input fra flere sider. Men så er det jo heldigt, at vores forbindelse til DBf har givet os en løs chance. Lige nu eksperimenterer DBf med Real Deal Bridge, hvor bridge, lyd og billede er integreret i een løsning. Se det ville jo være smart. Det er Jonas Houmøller, der er tovholder.

Jeg har som konsekvens begået en mindre indiskretion, idet jeg har sagt ja til, at vi kan stille med en flok potentielle forsøgskaniner. Jeg ved ikke helt, hvad det indebærer. Men jeg ved, at man bliver spurgt, om man vil være med. Man er ikke tvunget med. Men jeg har, rødme, tilladt mig at dele nogle oplysninger om fire af holdene. Det drejer sig om holdene 1, 2, 4 og 7, idet det er de hold, hvor der er bestyrelsesmedlemmer på holdene.

Jeg har udlånt følgende oplysninger: navn, mail, bbo-handle. Forbundet har i forvejen de to første oplysninger. Det kan være, at jeg kommer til at spørge flere hold, men lige nu må det række. Tilgiv mig og sig nej tak, hvis det ikke er noget for jer. Hvis altså det overhovedet bliver aktuelt.

Og hvad med corona? Ja, jeg ved ikke helt om dagens corona-udmeldinger har nogen betydning for DBfs udlægning af teksten. Men personligt er jeg nu, trods min principielle ulyst til bbo-bridge, glad for tingenes tilstand. Der er ro på en hverdag, der for mit og måske også andres vedkommende byder på et for tiden hektisk arbejdsliv. Når julefreden sænker sig og kolesteroltallet stiger tilsvarende, tager vi (bestyrelsen) et kig i krystalkuglen.

Tak for i dag / Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt