Bridgeklubben Young Sharks
sep
17

Parmestre

written by Karsten Pedersen

Så er parmestrene kåret. Inden spillestart prøvede Dan at regne ud, hvad han skulle score for at være sikker på sejren. Bornholmeren kastede sig ud i en anden type analyse: ”Hvis vi fører efter anden aften og vinder tredje aften, så må vi da for fanden vinde turneringen.” Så det gjorde de. Tillykke til årets helt suveræne YS parmestre. Billedet er fra rygeren; mestrenes dagligstue.

En af dagens substitutter blev med kort varsel fremmanet af 2 x desperate Koch-Palmund. Det er der ikke noget usædvanligt i. Det blev dog lidt morsomt, da Charlotte glad takkede Belli, ham vi andre kender som Kello, for at stille op.

I den kommende weekend er der i øvrigt rig lejlighed til at se YSerne i aktion. Jacob og Michael C, Thaarup, BingBang, Dan samt Bornholmeren stiller til start i københavnerserien. Det foregår i Valby. Det bliver med garanti uglevenligt.

Rasmus og Sebastian fejludfyldte en onlineformular og spiller derfor i en eller anden mellemrække et sted på Sjælland – i øvrigt sammen med Ninnie, som fået bevilget et års YS orlov.

Holddannelsen til den holdturnering, vi tager hul på næste uge, er faldet på plads. Mere derom når vi nærmer os næste tirsdag.

Comments are closed.

Seneste nyt