Bridgeklubben Young Sharks
nov
17

Diagnose – hjemmesideudseende – mindre problem

written by Karsten Pedersen

Som nogle (få) interesserede måske har bemærket, har hjemmesiden set mærkelig ud de seneste dage. Men nu er vi (dvs. Bjarke) vist i mål med en diagnose. Nu er der reel chance for, at det kun et spørgsmål om at finde selve fejlkilden.

Der har lige været en større opdatering fra php 7.4 til 8.0 hos vores hjemmesideudbyder. Sådan noget giver til tider problemer, og jeg er ikke php-ørn. I dette tilfælde er der kun en lille fejl, men små fejl kan let blive til store fejl. Derfor skal den rettes.

Fejlen knytter sig til selve udseendet af vores hjemmeside. Vi bruger en tilrettet version deraf. Fejlen knytter sig til det tilgrundliggende tema, og derfor har jeg lige prøvet at aktivere opdateringer deraf. Det betyder så, at hjemmesiden ser lidt mærkelig ud. Hvis mit greb fører til, at fejlen forsvinder, er alt godt (forhåbentlig), og jeg reaktiverer vores tilrettede version. Hvis det ikke virker, må jeg lige klø mig i håret.

Det aktualiserer naturligvis mit ønske om, at vi skal skifte udseende på hjemmesiden. Forenkling.

/Karsten

 

Comments are closed.

Seneste nyt