Bridgeklubben Young Sharks
jan
2

YS spiller RealBridge mandag d. 3. januar, 18.30.

written by Karsten Pedersen

*Også udsendt som mail til klubbens medlemmer*

Så er der spillerlink (dørene åbner 17.30), Husk at videresende, hvis du kommer med en substitut.

  • Du skal skrive dit fulde navn, men har du mange mellemnavne, kan du forkorte, fx skriver jeg Karsten Pedersen og udelader mit mellemnavn, Nissen.
  • ID number er dit DBf nummer. Det er vigtigt, at det er korrekt, da det tillader, at resultaterne kan importeres af DBf.
  • Sæt dig ved et tilfældigt bord over for makker. Når turneringen (Monradpar, 3×9 spil, IMP/hold-opgørelse) går i gang, blandes parrene automatisk.

Problemer – eller manglende Real Bridge erfaring?

Her søndag eftermiddag er der ikke nogen, der har tilkendegivet, at de har problemer, så vi krydser fingre. Jeg åbner dog allerede dørene 17.30. Kom i god tid, så eventuelle problemer ikke skal løses i sidste øjeblik. Jeg sidder klar fra 17.30 på 22 76 99 48.

Sidste år gik det over al forventning, da covid tvang os til at spille på RealBridge. Så i bestyrelsen regner vi med, at det bliver lige så stor en succes i år. Vi har planlagt en turnering, som er forberedt, så vi kan fortsætte turneringen ”live” på Trondhjems plads, straks vi får lov.

Hvad kan man selv gøre inden man griber knoglen.

Det er fint at tjekke – i god tid – om lyd/billede virker (se nedenfor).  Og om man overhovedet kan logge ind, da visse sikkerhedsindstillinger på arbejdscomputere kan drille (testes ved at logge ind i DBf’s testrum, se nedenfor). Der er i øvrigt et særligt problem, hvis man spiller på iPad og har opdateret til iOS 15

mvh
Karsten

Det basale – klar til RealBridge?

Langt de fleste (måske alle?) medlemmer af YS har jo været aktive på RealBridge, men jeg repeterer lige. Grundlæggende skal man bruge computer, kamera, mikrofon.

Det er uhyre sjældent, at der ikke er indbygget en mikrofon i computeren, uanset om den er bærbar eller stationær. Der er kamera i stort set alle bærbare computere. I visse tilfælde, primært hvis man har en stationær computer, kan det være nødvendigt at tilkøbe et eksternt kamera. Worst case kan man spille uden kamera.

DBf har lavet en indgang til test af RealBridge.

Det nederste link starter RealBridges testfacilitet – herved får man styr på billede og lyd. Det er en stærkt opgraderet udgave sammenlignet med tidligere. Der er nu bud på løsninger af problemer.

Det øverste link fører til et testrum, hvor man kan træne sine RealBridge skills. Kan man logge ind i dette rum, kan man også logge ind, når jeg åbner dørene til turneringen.

Comments are closed.

Seneste nyt