Bridgeklubben Young Sharks
jun
2

Barhusbridge #2 (6.6.2021) – og #1

written by Karsten Pedersen

Barhusbridge 2021#2, 6.6.2021 hænger desværre i en tynd tråd. Problemet er, at jeg for første gang i dette årtusinde har tilmeldt mig pokalturneringen. Det sker der i sig selv ikke alverden ved. Men vi vandt vores første kamp.

  • Det er godt for, så er jeg faktisk ubesejret i dette årtusinde.
  • Det er skidt, for så skal jeg jo spille endnu en kamp, og det er på søndag, 6.6.2021.

Derfor kan jeg ikke stå for Barhusbridge 2021#2 på søndag 6.6. Men hvis der er tilmeldinger og en, der vil stå for arrangementet, så kan jeg briefe vedkommende lørdag aften – efter tilmeldingsfristens udløb (18.00). Jeg vil kunne levere det fornødne udstyr.

Læs mere om tilmelding, cornonaregler mm. Er vi 2-3 borde, spiller vi IMP-par, er vi de maksimale fire borde, spiller vi par.

Lykkes missionen ikke, så er jeg tilbage på barhusbridgebanen 13.6

Barhusbridge 2021#1, søndag 30.5.

Hvordan gik det egentlig?

Det gik på stort set alle mulige måder fremragende. Trods test hjemmefra, havde jeg tekniske opstartsproblemer, og vi kom først i gang med 10 minutters forsinkelse. Og vi spillede ikke helt så hurtigt, som vi normalt spiller. Så det trak noget ud.

Men det var sjovt.

Man kan se fordelinger og resulter, derunder at et helt tilfældigt sammensat par, Morten og undertegnede, vandt. Vi er således ubesejrede i barhusbridge 2021. Alle de sejre stiger mig sikkert snart til hovedet.

/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt