Bridgeklubben Young Sharks
jan
20

YS inviterer: Åbent hus, fredag 22.01, 19.30

written by Karsten Pedersen

Vi afholder RealBridge åbent hus fredag 22.01, 19.30. Vi satser på at være færdige 22.30. Turneringsformen er god gammeldags parturnering, 21 spil (7 runder á 3 spil). Tilmelding er unødvendig. Vi har op til 200 borde, tror vi. Vi åbner dørene 18.45. Du kan ikke vinde andet end hæder, men til gengæld er det gratis.

RealBridge er et alternativ til bbo og adskiller sig ved, at man spiller med billede og lyd. Herunder er der et billede af, hvordan det se ud, når man skal i gang med at melde. Med den meget store forskel, at det er lovligt at se bedre ud end de, der optræder på billedet.

I YS testede vi det i går, tirsdag, og det gik fantastisk. De fleste af os er nærmest høje over, hvor godt det gik. Nogle af os vil gerne have mere, og samtidig vil vi gerne dele vores oplevelse med andre. Derfor slår vi dørene op for YS og hang arounds. Grib chancen.

Du og din yndlingsmakker deltager ved at klikke på det link, vi lægger på YS’ hjemmeside og facebook på fredag. Klik på link, og du står en lobby med et antal borde. Så sætter du dig ved et bord. Det er snedigst, hvis du sætter sig over for makker, hvis makker allerede har sat sig. Derfra overtager vi styringen.

Der er selvfølgelig nogle krav, du skal leve op til for at kunne spille RealBridge. Men inden da: RealBridge har lavet en guide, som viser, hvordan man spiller på RealBridge. Det er pivlet. Faktisk er der også en dansk udgave af guiden.

Udstyr, browser, kamera, mikrofon

Du skal have rette udstyr, en brugbar browser samt kamera og mikrofon (guide). Ildsjælen Jan Nielsen har oversat væsentlige dele af guiden til dansk:

Du kan spille på RealBridge, hvis det udstyr, du har, overholder disse krav:

  • Kan bruges: Windows bærbare, Windows tablet, Windows stationære, MacBook og MacBook Air, iPad (fra 2015 eller nyere), iMac, Chromebook, Android tablet
  • Brug ikke: Mobiltelefon, ældre iPads fra før 2015

Du kan spille på RealBridge, hvis du bruger en browser, der virker – og sørg for, at du har opdateret til den nyeste version af din browser.

  • Browsere der virker: Chrome, Firefox, Safari, Den nye version af Microsoft Edge.
    • Bruger du iPad, så SKAL du bruge Safari
    • Bruger du MacBook eller iMac med operativsystemet Big Sur, SKAL du bruge Chrome
  • Brug ikke: Explorer, den gamle version af Microsoft Edge

Når nu vi har skrevet, at man kan tale med og se hinanden, så kræver det selvfølgelig kamera og mikrofon. Du kan teste lyd og kamera – så ved du, hvor du står.

Er man uden kamera og/eller mikrofon, kan det købes for 200-300 kroner. Så skal man bare plug-and-play skidtet i en USB-port.

Fristet? Fredag laver vi en helt konkret vejledning i, hvad du skal gøre, og hvad der sker, når du logger ind.

Og vi gennemgår de meget få kendte problemer, som forhindrer, at man kan spille RealBridge.

Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør!

YS/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt