Bridgeklubben Young Sharks
jun
24

BARHUSBRIDGE mm

written by Karsten Pedersen

Hej alle

Jeg har lavet et lille samarbejde med Peders, så vi så småt kan få gang i stikarmene. Læs mere i den beskrivelse, Peders har lagt op på facebook, BARHUSBRIDGE – teksten fra Peders facebook-opslag er gengivet nedenfor – det er jo ikke et krav, at man er på facebook.

Vi spiller hele august. Tilmelding: se nederst i opslaget. Jeg opdaterer kun deltagerlisten på facebook.

PEDERS proudly presents BARHUSBRIDGE

Peders arrangerer BARHUSBRIDGE alle søndage hen over sommeren 2020. BARHUSBRIDGE er åbne huse, der afvikles i samarbejde med bridgeklubben Young Sharks. Karsten fra bridgeklubben står for turneringsledelsen – ulønnet.

Peders stiller lokalerne til rådighed, og vores bartender, Nikolaj, der er vidt berømt i bridgekredse, har lovet at stå for betjeningen af baren – ulønnet.

Overskuddet går ubeskåret til Dansk Skolebridge.

Peders har besluttet, at vi også støtter ved at donere 10% af baromsætningen til Dansk Skolebridge.

Som koncept er BARHUSBRIDGE inspireret af hollandske turneringer, hvor rundeskift også indebærer, at man skifter spillested. En slags “tour de chambre” værtshusbridge. BARHUSBRIDGE foregår altså på Peders præmisser, fx er et af spillebordene et sofabord!

Prisen er 100 pr. næse og dækker over indskud samt en lille startøl fra Peders sortiment af godt øl. Øllen kan naturligvis veksles til en sodavand. Der står flaskeøl på præmiebordet.

Der er plads til maksimalt 6 borde, og starten går kl 14.00. Adressen er Sankt Peders Stræde 31, kælderen. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet. Fristen for tilmelding er 12.00 på spilledagen til Karsten: karsten.np@gmail.com / 22 76 99 48 (privat nummer, send sms)

Hyggen er i højsædet. Turneringen afvikles ikke i regi af Danmarks Bridgeforbund, så der er hverken handicapberegning eller mesterpoints. Resultaterne udregnes i hånden. Der vil være god tid til rundeskift, hvor Nikolaj holder baren åben.

I disse corona-tider er det vigtigt, at man kun tilmelder sig, hvis man er indforstået med følgende præmisser:

Kortmapper deles som normalt, og man skal udfylde slipper i hånden. Det forudsætter god håndhygiejne.

Bordene er ikke regulære, men anstrenger man sig lidt, kan man holde en rimelig afstand til bord og øvrige spillere. Det forudsætter omtanke.

Man skal selvfølgelig ikke dukke op, hvis man er sløj.

Turneringsafviklingen er så vidt muligt tilpasset den nuværende situation, fx får hver spiller udleveret en meldeboks, som man bruger under hele turneringen. Hvis man selv har mulighed for at medbringe en meldeboks, må man meget gerne gøre det.

Der vil være håndsprit, som skal benyttes ved hvert rundeskifte.

Vi glæder os til at se jer – vel mødt!

Og når jeg nu har fat i (nogle af) jer, så er der snart nyt på andre fronter.

Vi er næsten sikre på, at vi er 16 par næste år!

Og så er der jo corona. For anden gang inden for kort tid har Bjarke og jeg været til møde, afholdt på vores kommende spillested.

Vi har talt om mange lavpraktiske ting men har også prøvet at kigge i corona-krystalkuglen.

Det betyder, at vi har prøvet at gætte på, hvad der kommer til at ske hen over sommeren. Som konsekvens af den løbende genåbning.

Men det er ikke det eneste.

Vi har prøvet at opstille en række scenarier, hvor vi tager højde for forskellige mere eller mindre tænkte problemstillinger. Efter næste uge har jeg ferie, og så har jeg tid til at gennemtænke og -skrive scenarierne. Når jeg har vendt udkommet med resten af den provisoriske bestyrelse, så deler jeg vores tanker med jer. Men jeg kan allerede nu slå fast, at vi er helt overbeviste om, at vi kan spille bridge på betryggende vis.

Og det glæder jeg/vi os til.

/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt