Bridgeklubben Young Sharks
nov
3

Placeringskampe – overførte scorer

written by Karsten Pedersen

Så er der startliste for tirsdagens placeringskampe.

Ved bord 1 (og 4) kæmper Bjarke mod Jacob Ø om turneringssejren. Da Bjarke endte forrest i RR og vandt det indbyrdes RR-opgør (87-41) starter Bjarke med en føring på 8 imp.

Det halve af differencen er 23, og det var mit første bud på en startscore. Men ved kampe på 32 spil er den overførte score maksimalt 8 imp, gjorde Henrik Røn mig lige opmærksom på. Tak for det. Jeg lover at slå op  i turneringsreglementet næste gang.  

Ved bord 2 (og 5) kæmper Rasmus mod Kim om tredjepladsen. Da Rasmus endte forrest i RR men tabte det indbyrdes RR-opgør (52-73) starter Kim med en føring på 7 imp.

Ved bord 3 (og 6) kæmper Amalie mod Dan om at undgå at blive chokolade. Da Amalie endte forrest i RR og vandt det indbyrdes RR-opgør (71-60) starter Amalie med en føring på 5,5 imp.

King of the hill

Jeg har i øvrigt dannet hold for den kommende King of the hill turnering. Her er princippet, at parret med bedste RR multi danner hold med parret med dårligste RR multi. Næstbedste og næstdårligste danner næste hold osv.

Inden jeg afslører holddannelserne, så er der nogle bemærkninger.

  1. Resultater opnået med substitutter er ikke medtaget. For de par, der består af tre spillere, har jeg beregnet et vægtet gennemsnit. Vægtningen er antallet af spillede aftener
  2. Man må ikke spille på hold med dem, man spillede på hold med i RR.
  3. Holdnummer er tildelt ved lodtrækning foretaget af notarius publicus (min 13 årige datter)

Hold 1: Magnus – Kim + Dan – Martin

Hold 2: Jacob Ø – Martin R + Erik – Karsten

Hold 3: Bjarke – Flemming – Jesper + Jacob C – Michael C

Hold 4: Kim – Peter – Mikael + Preben T – Michael H

Hold 5: Lene – VM + Susanne – Katrine

Hold 6: Rasmus – Sebastian + Amalie – Charlotte – Lotte

Comments are closed.

Seneste nyt