Bridgeklubben Young Sharks
sep
28

27/9 Duplikeringsfejl i spil 7: Der kommer justeret score

written by Henrik Røn

Thomas Svendsen har opdaget, at spil 7 i første runde 27/9 ved bord 5-8 var drejet 90 grader i forhold til kortfordelingerne, så vests kort var i nord.

Der kommer en opdateret score, men jeg skal lige have fundet ud af, hvordan det håndteres for jeg kan ikke umiddelbart finde mulligheden for at dreje et spil 90 grader i det fantastiske program BridgeCentralen.

Opdatering I 29/9:

Det kræver opdeling i to grupper dvs.  bord 1-4 og 5-8, manuel udregning og manuel korrektion i BridgeCentralen. Får det forhåbentlig ordnet i løbet af weekenden.

Opdatering II 3/10:

Justeringen er lavet og ny score på nettet.

På grund af BridgeCentralens temmelig mangelfulde muligheder for justering af resultater, så var den eneste måde jeg kunne finde ud af at gøre var ved at angive en startscore og bruge denne til justering baseret på forskellen mellem den af BridgeCentralen beregnede score på tværs af feltet og den rigtige score ved at opdele i 2 grupper. Spil 7 ser derfor ud som det har gjort hele tiden. BridgeCentralens manglende muligheder for justering havde ikke indflydelse på MP tildelingen, men det var ret tilfælde.

Beregningen i to grupper kan findes i dette regneark

Med venlig hilsen

Henrik Røn, turneringsansvarlig

Comments are closed.

Seneste nyt