Bridgeklubben Young Sharks
sep
26

Hold – 1.aften

written by admin

Det blev til to “uafgjorte” og to smalle 25-0 sejre da vi fik taget hul på årets holdmesterskab. Op i saks gjorde det svært for Young Guns og Søstrene Eide kunne ikke hamle op med Skønhederne og udyret.

Lidt mere fredeligt gik det for sig (hvis 232 imps kan kaldes fredeligt) da Groggydrengene hev 18-12 hjem mod Dynamolygten, og Bornholmerbåden sejlede en snæver 16-14 sejr hjem over Stikfabrikken.

Der var lidt bøvl med at få substitutterne ordentligt registreret, det finder jeg lige ud af til næste runde. Og så kunne det være fint hvis man taster alle spillene ind i bridgematen (Snak, Fie, Mads og Alex – spillene 22, 23 og 24 er konstrueret ud fra Lars Ks regnskab).

Resultater er online her

Comments are closed.

Seneste nyt