Bridgeklubben Young Sharks
maj
26

YS 10-års Jubilæum

written by bestyrelsen

Tak skal I have for en fest!

Vi lagde et stort arbejde i den fest, men den kunne ikke blive bedre end deltagerne gjorde den til. Og det gjorde I godt.

Vi måtte give op overfor Bridgecentralen og gå en anden vej end den planlagte Monrad-turnering, men da vi omsider kom i gang endte det med en hyggelig turnering.

…som vi desværre måtte afbryde lidt før tid- men det var til alt held af en lækker 4-retters middag (tak til Mama) med gode vine, og pause-underholdning med Kåre som quiz-mester. Vi fik også uddelt præmier til eftermiddagens vindere: Tyson og Bensby løb med det hele foran Lars Lund Madsen-Mik Kristensen og Jonas – Bjørg Houmøller.
Niclas og Mathias rendte med den ene fidus-præmie for at gå 3 redoblede beter i en 2[ru] (var det Kxxx overfor Bx?), Kello og Kruse tog sig af den anden for trods alt at tage et enkelt stik i en doblet zone-UT! (Resultater + kortfordelinger er lagt ud på resultat-siden.)

Herefter blev der spillet op til dans i festsalen, og der blev taget gevaldigt hul på baren. Kl. 5-halv 6 stykker sluttede det hele med at de sidste blev slæbt ud af vagten af en efterhånden træt Nybo – en mand vi alle skylder en kæmpe tak for at have været så tålmodig.

Regnestykket for festen er endnu ved at blive gjort op, men lidt tal kan vi da dele:
– Af de 2 60-liters fade vi havde af YS Jubilæumsbryg er der ikke noget tilbage.
– Af de øvrige 6 fade (30 liter) var der omkring ½ tilovers, så det giver lige under 300L øl – minus et par liter til gulvet.
– Vi smed 100 tomme vin- og spiritusflasker i containeren!
– Det tog 4½ timer at rydde op efter festen søndag.
– Til gengæld var gulvet i festlokalet ikke blevet mere beskidt end at 9 runder gulvvask kunne klare den sag.

Vi vil meget gerne se nogle billeder fra festen, så hvis du ligger inde med nogle gode (som kan vises frem) må du meget gerne sende dem til webmaster@young-sharks.dk, at de kan komme på hjemmesiden.

Igen, tak for en fantastisk fest
YS Bestyrelse

Comments are closed.

Seneste nyt