Bridgeklubben Young Sharks
mar
5

Monradhold – update 21.03

written by Karsten Pedersen

Update 21.03

Der har været en enkelt rettelse. Og så har jeg en bekendelse, jeg glemte at lægge kortfordelinger op. Jeg kan først lægge dem op, når jeg kommer hjem i dag, tirsdag.

Det er ikke første gang, jeg har glemt kortfordelingerne, og det giver mig anledning til at ændre mine procedurer, så jeg lægger alle fordelinger til en turnering op på en gang – på forhånd. Rent sikkerhedsmæssigt er det lidt mindre sikkert end at lægge dem op løbende, men det dur ikke, at jeg så ofte glemmer det.

Det er i øvrigt pivlet at lægge dem op, det er knap så pivlet at huske at gøre det.

/Karsten

Update 20.03

Tillykke til de ubesejrede monradmestre Anders & Jonas (+Amalie, Signe, Christian & Daniel) samt rigtig mange venner. I denne slutstilling.

Update 18.3

Mandag fik holdmestrene Lars, Ninnie, Rasmus og Sebastian smæk ved bord 1.

Men ikke helt smæk nok, troede jeg. Jess (tak!) opdagede, at Rasmus og Sebastian lidt uheldigt var blevet noteret for kun at tage 3 stik i 4 i spil 14. Ser man sitsen, er det nærmest umuligt kun at tage 3 stik. Så enten var kontakten eller antallet af stik forkert.

Det lignede 4 11, så det indtastede jeg forsøgsvist, hvilket ændrede på kampprogrammet. Men det har vist sig, at det ikke var forklaringen. Rasmus og Sebastian valgte at spille 4 med 3 stik til følge. Jeg er en fin mand (og også lidt bange af mig), så jeg har ikke spurgt ind til meldeforløbet.

Resultat af 4. runde, stilling efter 4 runder og startliste til 5. runde.

Næste gang returnerer Bjarke, Søren, Karsten, Thomas, Kim & Lars til bord 1. Planen var, at man skulle kunne placere monradmesterskabet i et direkte revancheopgør. Det lykkedes i den grad. Forskellen på de 2 hold ved bord 1 er sølle 26 KP. Turneringen er allerede vundet fra front – tillykke til monradmestrene Anders & Jonas (+Amalie, Signe, Christian & Daniel) samt venner.

Der er naturligvis stadig være ære, bronzepoints og handicapjusteringer på spil.

Update 13.3

I dag fik holdmestrene Lars, Ninnie, Rasmus og Sebastian smæk ved bord 1.

Næste gang returnerer Bjarke, Søren, Karsten, Thomas, Kim & Lars til bord 1. Planen var at man skulle kunne placere monradmesterskabet i et direkte revancheopgør. Det lykkedes i den grad. Forskellen på de 2 hold ved bord 1 er sølle 26 KP. Turneringen er allerede vundet fra front – tillykke til monradmestrene Anders & Jonas (+Amalie, Signe, Christian & Daniel) samt venner.

Der er naturligvis stadig være ære, bronzepoints og handicapjusteringer på spil.

Resultat af 4. runde, stilling efter 4 runder og startliste til 5. runde.

Update 06.03

I dag var det så Birgitte, Karen, Charlotte & Morten (samt oversidderne Christian & Mikkel), som måtte gå den tunge vej til bord 1. Det gik nogenlunde i første halvleg, men i anden halvleg var det slut. Anders & Jonas (+Amalie, Signe, Christian & Daniel) – i dag var det med vennerne John & Merete – fortsatte  monrad-strategien: vind fra front.

På mandag er der så holdmestrene Lars, Ninnie, Rasmus og Sebastian, der skal prøve at standse sejrsstimen.

Her er resultaterne af runde 3, den samlede stilling og startliste til næstsidste runde 4.

Update – 27.02

Ikke alene reddede BC3-troldmændene mig fra alle mine dumheder, nu er der resultater af runde 2, stilling efter runde 2 og startliste til runde 3. Alt kan dog ændre sig, hvis der kommer rettelser.

Jeg tror oven i købet, at jeg har formået at “kvæle” indtastningen af udspil.

Nå, det ligner i øvrigt at Anders, Jonas, Amalie, Signe, Christian og Daniel (m. venner) har valgt den gode gamle monrad-strategi: vi sætter os ved bord 1, og alle de hold, der kommer forbi, får et ordenligt gok ned gennem monradrækken.

Update – 26.02

Forbundets BC3-troldmænd har reddet mig: startlisten til runde 2 er klar. Der har været to mindre rettelser. Der er stadig en lille ting, der undrer mig, men det er en detalje.

Nå, har jeg lært noget? Det håber jeg, men jeg ved det ikke før efter anden spilleaften (27.2). Mere generelt har jeg sågar en idé om, hvad jeg har gjort forkert helt fra start, men det ved jeg først næste gang, jeg laver en monradturnering. Det her er ikke min første monradturnering, men det er den første i BC3, de foregående har været i Realbridge.

Update – 20.02 

Hurra, fine resultater efter første runde. Men så er der også ballade. Jeg kan ikke få BC3 til at lægge runde 2. Man skal dog være et skarn, hvis man ikke kan tælle sig til, hvem man skal møde i monradrunde 2. Og ift. BC3 er der heldigvis en hel uge til næste mandag.

Jeg tror det er tid til en snak med BC3-supporten.

Update – opstart

Så er programmet for første runde lagt.

Holdet med laveste handicapgennemsnit (16.2) møder holdet med næstlaveste handicapgennemsnit, 3 møder 4, 5 møder 6, 7 møder 8 og endelig mødes 9 og 10.

Kampene går over 32 spil med halvleg. I femte og sidste runde/kamp kan man møde et hold, man har mødt i en tidligere runde.

Handicapgennemsnittet er beregnet ved at beregne snittet for hvert par på holdet, hvorefter holdets snit er beregnet som snittet af parrenes snit. Ikke at det gjorde nogen forskel i forhold til en uvægtet beregning af snittet for samtlige spillere på et hold.

Comments are closed.

Seneste nyt