Bridgeklubben Young Sharks
dec
19

Julefreden sænker sig

written by Karsten Pedersen

Men inden vi kom til julefreden, havde vi spist hyggespist – altid en fornøjelse, når Mama er ansvarlig. 8 par stillede op i den efterfølgende IMPs across the field parturnering. Slaget bølgede en del – frem til denne slutstilling i julespecial ’22.

I sidste runde var der topopgør. Jess og Thomas gik ind i runden med præcis de samme +13,3 IMP som Dan og Karen Merete. Det opgør faldt klart ud til fordel for sidstnævnte. Første spil gik til Jess og Thomas, mens andet spil var uafgjort. Tid til sidste spil (21), og det var vildt (se nedenfor, klik for større billede).

Det optimale resultat er et zoneoffer i 6x til -200. Havde Jess og Thomas taget imod de 200, var de blevet nummer 2. De valgte i stedet at tage spillet i 6x, som gik en bet. Det er ikke en let afgørelse, måske vinder 6? Måske vinder 6 sågar?

Nå, med det resultat kunne Ella og Julie snige sig forbi Jess og Thomas.

Glædelig jul og godt nytår. Første spilleaften i det nye år er 2. januar.

Comments are closed.

Seneste nyt