Bridgeklubben Young Sharks
apr
29

Pubcrawl – et facit

written by Karsten Pedersen

Trods en stram tidsplan fuldførte 24 spillere COPENHAGEN BRIDGE PUBCRAWL 2022 med en tidsoverskrivelse på på sølle 30 minutter. Og endnu mere imponerede, vi mistede ikke en eneste spiller i dagens løb.

Den internationale skare af stjernespillere, der brugte lørdag eftermiddag på at gennemgå Københavns centrum i jagten på bridgefix havde (vist) en dejlig dag. Lydniveauet ved præmieoverrækkelsen tyder på det.

De i alt 24 deltagere burde have tilbagelagt tilsammen ca. 120 km. Halvdelen skulle gå 5,6 km, den anden halvdel 4,8. Men vi havde enkelte udfordringer. Enten var det fejl i skifteplanerne. Eller så var der fejl ved spillerne. Det finder vi ud af, men faktum er, at en del spillere tilbagelagde mere end den distance, de var bevilget.

Omdrejningspunktet var denne Pubcrawl – pjece.

Ikke alene fuldførte vi turneringen, men vi fandt også et vinderpar i form af Erik Wied – Jonas Houmøller. Nogle spillere antydede, at vinderparrets ædruelige tilgang til spillet burde udløse en handicapagtig korrektion af resultaterne. Det er naturligvis en vildfarelse. Det er et individuelt valg, hvordan man pubcrawle. Erik og Jonas førte i øvrigt fra start til mål i denne slutstilling.

En hurtig evaluering: der er ikke nogen særlig grund til ikke at gentage successen.

 

 

Comments are closed.

Seneste nyt