Bridgeklubben Young Sharks
apr
26

Minihold, generalforsamling, pubcrawl, majturnering

written by Karsten Pedersen

Majturnering (9., 16., 23. + 30. maj). Måske afholder vi en sådan (åben) YS-bonusturnering for klubbens medlemmer og øvrige interesserede. Vi kigger på sagen, lover ikke noget, men melder selvfølgelig ud.

Generalforsamling med efterfølgende spil. Den overvældende tilslutning er på 34 (hurra), og så har vi endda ikke hørt fra de fraværende medlemmer. Kæmpe succes. Mama hjælper med det faste, og i bestyrelsen sørger vi for det nødvendige flydende, der gør, at det faste ikke sætter sig fast på vejen mod kråsen. På generalforsamlingen uddeler vi fx de i alt 62 præmievine, vi har akkumuleret gennem de sidste tre sæsoner. Magter man ikke at slæbe præmierne hjem, kan man tømme dem på spillestedet. Indvortes transport.

Pubcrawl. Det er allerede på lørdag, læs denne saftige nyhed derom. Vi er tæt på final call, der er pt. 10 tilmeldte par, og vi afvikler naturligvis turneringen. Turneringen er nærmest perfekt i alle henseender: man træner fysisk ved at gå fra bar til bar, man træner mentalt ved at spille bridge. Og hvis man husker at drikke vand eller “vand” nok undervejs, bliver man ikke dehydreret af anstrengelserne.

Minihold. Efter de ni runder alle-mod-alle dikterede slutstillingen, hvem der skulle mødes i placeringskampene om den endelige placering, 1 mod 2, 3 mod 4, … , 9 mod 10. Vi spillede med overførte scorer: havde det øverst placerede hold vundet, ville overførslen være halvdelen af IMPoverskuddet fra den indbyrdes kamp, dog max 8 IMP. Havde det øverst placerede hold tabt opgøret, ville det lavest placerede af de to hold få en head start på en tredjedel af IMPoverskuddet fra den indbyrdes kamp, dog max 8 imp.

Nå, den turneringsansvarlige vidste, at de overførte scorer sjældent har den store betydning i YS regi. Det viste sig også at være ligegyldigt undtagen i kampen om femtepladsen. Anders, Jonas, Jess og Thomas første komfortabelt over Rasmus, Sebastian, Kim NN, Mikael og Peter BB i slutstillingen. Men de havde desværre tabt stort i det indbyrdes opgør i niende og sidste runde i RR. Da Rasmus, Sebastian, Kim NN, Mikael og Peter BB kun tabte placeringskampen med en enkelt IMP, rakte sejren på 30 (= 8 overførte IMP) i det indbyrdes opgør så rigeligt til en femteplads. Anders, Jonas, Jess og Thomas blev forvist til sjettepladsen.

Og hvem vandt? Det må vi ikke glemme: Det gjorde Øland – Rump & Carsten DF – Christian F. Tillykke! Se alle resultaterne her.

Comments are closed.

Seneste nyt