Bridgeklubben Young Sharks
jun
30

BARHUSBRIDGE 2021

written by Karsten Pedersen

Tilmeldinger offentliggøres løbende på YS’ facebookside. Er man uden facebook, kan man blidt forhøre sig hos mig, Karsten, hvordan status er.  

Vi spiller BARHUSBRIDGE alle søndage. Spillestedet er Peders, Sankt Peders Stræde 31, København. Peders og dørene åbner 15.00, hvorefter vi gør klar til bridge med spillestart senest 15.15. Vi spiller i omegnen af 30 spil, hvilket vil sige lidt over 4 timers spil. Erfaringne er dog, at vi er lidt langsomme, så vi først er færdige efter omkring 4½ timer

100 pr. næse i indskud. Parvis bindende tilmelding senest lørdag 18.00 til Karsten på karsten.np@gmail.com, 22769948 (sms). Findes også på messenger (Karsten Nissen Pedersen).

Deltagelse forudsætter, at man lever op til gældende corona-regler. Vi driver BARHUSBRIDGE som et samarbejde mellem Peders og Young Sharks.

Selve turneringsafviklingen kommer til at foregå som i klubben, dvs. med lagte kort, bridgemates, handicapjustering og mesterpoints.

Indskuddet er som nævnt 100 pr. næse (cash/mobilepay på spilledagen). Det er uden startøl/-vand. Alt indtag er for egen regning og naturligvis frivilligt.

Mindst 75% af indskuddet går til præmier, som udbetales i specialøl, som man kan transportere. Vi køber af Peders – med rabat, sågar.

Hvis man er til det, så kan man veksle hele eller en del af præmien til medlemsskab af ”Peders’ kælderloge” (1 år = 200).

Max 25% går til omkostninger, dvs. kortlægning, mesterpoints etc. Et eventuelt overskud opsamles og udloddes som ekstra præmier.

Der er præmier til (mindst) en fjerdedel af deltagerne. Førstepræmien går til vinderne, 2. præmien går til parret med bedste handicapforbedring, osv. Man kan kun hæve en præmie.

Vi, dvs. Peders, overvejer at arrangere forudgående frokost fra tid til anden. En enestående chance for ikke at spille bridge på tom mave. Muligheden annonceres løbende.

Sidste år oplevede vi, at der kunne være stor styrkeforskel, når vi spillede ølkælderbridge. Præmier på basis af handicap er således tænkt som et incitament for de, der som udgangspunkt ikke har de største chancer for at vinde. Det er kun muligt, fordi vi går over til at bruge bridgemates.

Comments are closed.

Seneste nyt