Bridgeklubben Young Sharks
jan
22

YS hyggebridge 22.01

written by Karsten Pedersen

Nu er vi næsten færdige med at spille de 21 spil, som blev til 22. Jeg åbner nu for hyggebridgen. Det åbner op for en ny lobby.

Dog skal vi lige se, hvor mange der vil spille, inden jeg åbner for spillet.

Link til YS HYGGEBRIDGE 22.01.2021

PS

Hvorfor er det nu,  at YS bruger tid, kræfter og penge på det her? jo, vi er faktisk ret pjattede med det her alternativ til udmærkede BBO og ser en fremtid for RealBridge, også når vi – selvfølgelig – igen skal mødes i klubberne.

Men vi har faktisk brug for substitutter, der ”virker” på RealBridgeMen vi har faktisk brug for substitutter, der ”virker” på RealBridge. Så har du lyst til at være RealBridge substitut i Young Sharks (handicapgennemsnittet er 12,84). så send en mail til mig på karsten.np@gmail.com. Oplys navn, telefonnummer, mail og eventuelle Messenger-kontaktinfo. Vi deler kun oplysningerne internt i klubben, de bliver ikke frit tilgængeligt via det store stygge net.

Comments are closed.

Seneste nyt