Bridgeklubben Young Sharks
jan
19

Stilling (RealBridge) 19.1 samt annoncering af åbent hus, fredag

written by Karsten Pedersen

Så er vi færdige med første omgang test af RealBridge. Det kunne jeg skrive meget om, og det kommer jeg sikkert også til at gøre, hvis jeg kender mig selv ret. Kun to ting for nu.

Fredag laver jeg en åben turnering for alle interesserede (YS + hang arounds). Vi starter lidt senere end i dag, 19.30 og spiller ca. 21 spil. Derefter åbner jeg for nogle såkaldte “practice tables”, så man kan sidde og hyggespille uden opgørelse.

Her er resultaterne fra i aften, tirsdag 19.1. Man kan klikke på alt muligt, man kan se privatregnskab, meldeforløb ved alle borde, spillets gang ved alle borde, stik for stik.

Torsdag ved jeg mere om næste tirsdags turnering. Jeg regner med, at vi spiller videre, så det bliver en balanceret alle-mod-alle-turnering. t vigtigt indsatsområde er at kunne distribuere link på en snedigere måde en via mail.

Der er meget, jeg/vi ikke ved endnu. Så er det jo heldigt, at læringskurven ikke er fladet ud endnu.

Tak for i dag.

/Karsten

 

 

Comments are closed.

Seneste nyt