Bridgeklubben Young Sharks
jan
12

Resultater og RealBridge

written by Karsten Pedersen

Så er der resultater. Men lige inden vi klapper af året holdmestre, så henleder jeg opmærksomheden på den mail, jeg sender lige om lidt – jeg glemte at trykke send i går. Mailen handler om, at vi har tænkt os at afprøve RealBridge, i første omgang de næste to tirsdage. Jeg kommer til at bede hver enkelt af jer svare på nogle spørgsmål om jeres udstyr, browser, kamera og mikrofon. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg gør det smart, men det finder jeg ud af. Læser I mailen, kan I næsten regne ud, hvad jeg vil spørge om. Og bare rolig. Det er ikke farligt. Mailen handler også om hjemmesiden.

Jeg har i øvrigt fået et fantastisk spil fra Preben. Men det må jeg gemme til i morgen. Glæd jer.

Guldpokalen

Kim N, Peter, Mikael, Birgitte og Rasmus (+21-8>0) er holdklubmestre 2020/21. Stort tillykke. Nu må alle godt klappe.

Horst, Thaarup, Dan og Martin tabte finalen men vandt dog sølv, kan man mon bruge betegnelsen sølvtabere?

Bronzekampen
Kim B, Filter, Christian og Mikkel (+52-8>0) tog bronzen

Lars K, Ninnie, Rasmus og Sebastian fik den utaknemmelige fjerdeplads

B-finalen
Øland, Martin, Birger, Kim B (+ venner) (+28-8>0) vandt B-finalen

Anders, Thomas, Søren, Jeppe og Lone blev bsølvtabere

Chokoladesovsen
Bjarke, Jesper, Susanne og Annette (+15-8>0) er hold nummer 7.

Jacob, Michael, Erik og Karsten har alle chokoladesovs til midt på lårene. Trist.

Comments are closed.

Seneste nyt