Bridgeklubben Young Sharks
jan
5

Kampinfo udsendt

written by Karsten Pedersen

Så er vi klar til semifinaler i de to grupper, Birgitte, Erik, Kim B og Jacob Ø har fået de nødvendige info.

To ting:

1.

Det er formentlig sidste gang, de kampansvarlige skal sende resultater til mig. Jeg har netop i dag lært, at man kan se alle spilleres historik i bbo – en måned tilbage. Smart! Og lidt dumt at jeg ikke kunne regne det ud selv, jeg er og bliver bbo novice.

Send dog alligevel resultater i dag. Så øver jeg mig. Det er der god grund til, at jeg gør, da det letter jeres og mit arbejde betragteligt, når vi kommer til den parturneringsagtige turnering over 5 aftener, der følger efter Store hold.

2.

Pis da også, vi, der er på Eriks hold, har gjort i nælderne.

Det er vist almindeligt kendt, at JRon har formuleret reglen om ansvarsfordeling mellem Jeppe og Mama: ”Mama har altid ret”. Derfor burde det være en lettelse for Eriks tropper, at hun ikke stiller om aften. Men det er det ikke. Deler man seng, er der en tendens til, at der opstår gnidninger. Ved bridgebordet, forstås. Og det havde vi tænkt os at lukrere på i aften.

Men nu er den onde mesterspiller Mads Eyde sendt på banen som sub for Mama. Hvad værre er: Vi kan ikke rigtig være bekendt at slå ham, thi han fylder år i dag. Med Lizzis ord: ”Stort tillykke til verdens bedste Mads”

Men der er faktisk en vej ud. Hvis Eriks tropper taber en lille smule, kvalificerer holdet sig stadig til B-finalen, og Mads får en fødselsdagssejr. Jeg satser på præcis 5 imp.

God kamp til alle

Karsten

 

Comments are closed.

Seneste nyt