Bridgeklubben Young Sharks
jan
5

Fire finalebrag – 12.01

written by Karsten Pedersen

Så er resultaterne af semifinalekampene (5.1) klar. De fremgår efter hvert af holdene, hvorefter der korrigeres for overført score. Overført score ændrede resultatet af en kamp. Der er angivet overførte scorer for næste uges finalekampe. Tak for i dag.

Guldpokalen
Horst, Thaarup, Dan og Martin spiller A-finale (-7+8>0) efter noget af en tur i rutsjebanen. Oppe med 45 efter 10 af de 24 spil skiftede vindretningen. Men det rakte ikke til et nederlag, altid rart at have en overført score i baghånden😊 Modstanderne bliver Kim N, Peter, Mikael, Birgitte og Rasmus (+26-8>0). I finalen har førstnævnte hold en fordel på 8 imp (bedst placeret i RR, +29 i det indbyrdes opgør).   

Bronzekampen
Kim B, Filter, Christian og Mikkel (+7-8<0) spiller bronzekamp, close but no cigar. Modstanderne bliver Lars K, Ninnie, Rasmus og Sebastian (-26+8<0). Sidstnævnte hold er 8 imp foran før start (se oplag fra 22.12).

B-finalen
Anders, Thomas, Søren, Jeppe og Lone spiller B-finale (+19-8>0). Modstanderne bliver Øland, Martin, Birger, Kim B (+ venner) (+43-8>0) ). I B-finalen har førstnævnte hold en fordel på 8 imp (bedst placeret i RR, +21 i det indbyrdes opgør).

Chokoladesovsen
Jacob, Michael, Erik og Karsten spiller chokoladefinale (-19+8<0). De to sidstnævnte har allerede fødderne godt plantet i chokoladesovsen. Undskyld til 2xC, der sågar skal lægge ører til skryd fra 1xC. Modstanderne bliver Bjarke, Jesper, Susanne og Annette (-43+8<0). Førstnævnte hold er 8 imp foran før start (se oplag fra 22.12).

Comments are closed.

Seneste nyt