Bridgeklubben Young Sharks
nov
3

CL mestrene er: Annette, Susanne, Filter, Kim (og Konow)

written by Karsten Pedersen

Så er finalerne afgjort.

Vi måtte vente lidt med at få navnene på årets CL mestre. Om det var fordi, det tog lidt tid at komme i gang med kampen, eller om spillet er mere gennemtænkt, når man er i behørig afstand fra chokoladepladsen, ved jeg ikke.

Men resultatet blev, at Susanne, Annette, Filter og Konow (sub for arbejdsramte Kim B) vandt 42-37 over Bjarke, Jesper, Thomas og Anders. 5 imp svarer til 11,23 VP

Stort tillykke!

Øland tabte slaget om bronzen med til 43-55 til Thaarup. De 12 imp svarer til 12,75 VP og et medaljesæt.

Ninnie tabte 84-74 til Dan, som derved både fik 12,33 VP og en flot femteplads

Mama dækkede sig ind under en knækket tand, hvilket samtidig væltede tirsdagsplanerne for Jeppe. De sendte Anne og Magnus i stedet, og derfor gik chokoladepladsen til Wieds vinstue. Sejren på 53-33  er lig en difference på 20 imp svarende til 14,26 VP.

I morgen, onsdag, har jeg min første (og formentlig unødvendige) coronatest på tapetet. For YS betyder det, at jeg afspadserer dele af dagen og har tid til at samle op på alle de input, jeg har fået sidste og forrige uge. Jeg opsummerer og deler resultatet med resten af bestyrelsen. Så finder vi ud af, hvad vi gør herfra.

Comments are closed.

Seneste nyt