Bridgeklubben Young Sharks
okt
5

Klar, parat, 07.10.2020

written by Karsten Pedersen

Efter tre afteners parturnering vender vi nu blikket mod den ædleste af spillets former, holdturneringen.

YS er en klub, hvor vi lægger vægt på at der skal være turneringer, hvor klubben sætter holdene på en eller anden mere eller mindre fornuftig måde. Det har vi gjort i dette tilfælde.

Egentlig havde vi tænkt os at spille King of the Hill, men det udskyder vi til fordel for en omgang Champions League. Forklaringen er et ønske fra vores side om at spille turneringer, der er corona-venlige. Det skal ses i lyset af de seneste stramninger for officiel side samt de udmeldinger, DBf er kommet med. Det kommer I til at høre en lille smule mere om i morgen.

Champions League er en turnering over fire aftener. I hver af to grupper spiller man alle mod alle over tre aftener. Hver kamp er en 32-spils kamp med halvleg. Efter de indledende runder spiller vinderne af hver gruppe finale, toerne spiller om bronze, treerne om at blive femmere og i bundkampen skal man undgå den frygtede chokoladeplads.

Vi har primært sat holdene ud fra den tanke, at nye medlemmer spiller på hold med erfarne YSere. Dertil har vi skelet en smule til slutstillingen i den netop afsluttede parturnering. Styrkemæssigt er de to grupper nogenlunde lige stærke. Tager vi handicap for gode varer er forskellen på grupperne 1,24.

Startliste for gruppe A og gruppe B

I løbet af de fire aftener må man gerne finde sammen med nogle holdmakkere, man kan spille den lange holdturnering med. Den lange holdturnering er delt i et grundspil og en slutspil, hvilket gør, at turneringen strækker sig over 9 aftener. Det er dog ikke den turnering, vi går i gang med lige efter Champions League.

I øvrigt: vi holder feriepause 13.10.2020.

Comments are closed.

Seneste nyt