Bridgeklubben Young Sharks
okt
1

Slutstilling – par

written by Karsten Pedersen

Slutstillingen viser, at Dan og Bornholmeren holder stilen fra sidste sæson og vinder den netop afsluttede 3-afteners parturnering. Tillykke.

Jeg har syslet en del med resultaterne. Det er ikke en synderlig stor opgave at taste de 240 resultater. Men i en af runderne var der desværre to par, der ikke magtede at identificere og spille de rigtige spil. Rumpen, Øland, Erik og jeg er ikke stolte, undskyld.

Som konsekvens var der to andre par, som hver fik ødelagt en efterfølgende runde.

Peter Bang og Kim samt Rasmus og Sebastian fik således en oversidderrunde. De har fået middel+ på de ødelagte spil. Og skyldnerparrene har tilsvarende fået middel-

Normalt gør man det, at man lader de opnåede resultater på de fejlspillede spil indgå for de to fejlende par. Men nu har jeg prøvet på tre forskellige måder, og det er ikke lykkedes for mig at få BC3 til at gruppere resultaterne korrekt. Så jeg endte med at fjerne de 6 opnåede resultater.

Det kommer ikke til at påvirke slutstillingen, men måske prøver jeg at få de seks resultater ind i beregningerne. Jeg har en stærk interesse i at få dem med i beregningerne, da det med lidt held kan give mig 7 BP på kontoen. Vigtigere er dog, at jeg kan finde ud af at gøre det, hvis jeg ender i en lignende situation en anden gang.

Så er der en ting til. Jeg indlæste kortfordelingerne, inden jeg gik hjem i går. Men nu er de væk. Pist væk. Det kan jeg ikke gøre noget ved nu, og de kan først blive indlæst på næste tirsdag, da de ligger lokalt på Lahrmanns PC. Men fremadrettet skal løsningen være, at jeg skal kunne tilgå fordelingerne udefra. Så er det let at (gen)indlæse dem hjemmefra.

Alle disse problemer er egentlig selvforskyldte. Forrige tirsdag havde jeg voldsomme problemer med BC3, og da jeg endelig havde løst dem, var jeg så lettet, at jeg slet ikke fattede, at jeg skulle have tjekket, at den skifteplan, som turneringen er baseret på, stemmer overens med bordplancherne. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at de ikke stemte overens. Men når nu jeg har tænkt over det, så giver det faktisk god mening. Det var min fejl, jeg kan ikke give BC3 skylden.

I bestyrelsen lægger vi lige nu hånd på næste turnering. Vi havde egentlig tænkt, at vi ville spille en omgang King of the Hill, men nu er vi blevet i tvivl. Det kan være, at vi spiller en anden slags (kortvarig) holdturnering. Hvis vi går den vej, sætter vi, som ved King of the Hill, holdene.

Når vi kommer til den rigtigt, lange holdturnering, danner man selv hold, som altid.

Comments are closed.

Seneste nyt