Bridgeklubben Young Sharks
sep
10

Penge og (lidt om) planlægning

written by Karsten Pedersen

Først det trælse, pengene:

  • Primære medlemmer: 1720.
  • Sekundære (hvis man er primær i en anden klub): 1460
  • Passive (samt vedhæng), 500

Overføres til Lars K Danmarksmester, MobilePay: 30 42 11 89 – Kontooverførsel: 5095-1624696

Planlægning og turneringsafvikling.

Den her del af beskeden omsættes til en systematisk gennemgang i løbet af weekenden. Den vigtigste pointe først. Selvom vi – i lyset af de officielle udmeldinger – gjorde bridgen ”frivillig” i tirsdags, så var vi 7 borde. Og jeres holdning var klar – det var faktisk meget voldsommere end et vink med en vognstang:

I YS antager vi som udgangspunkt, at vi spiller

Dette punkt uddybes i den annoncerede systematisk gennemgang. Der kommer også et sæsonprogram, og der bliver kælet for hjemmesiden. Og vi reflekterer over corona-situationen og den praktiske håndtering i de tilfælde, vi med kort varsel alligevel er nødt til at spille surpriseturneringer. Og enkelte andre ting.

Herfra bliver jeg, Karsten, personlig:

Dagens historie er krydret med et billede af tænksomme spillere (nederst). En enkelt stol står tom. Her kan man så gætte på, hvem der burde sidde i den stol. Et hint: det var ikke en synderlig tænksom spiller, føj for nogle latterlige beslutninger pågældende spiller traf. Så er det på plads.

Af mange årsager står jeg med forskelligartede udfordringer i forhold til turneringsplanlægning og -afvikling. men det skygger på ingen måde for den altovervejende konklusion, så er:

Savnet har været stort under corona-nedlukningen, og det er sådan en fornøjelse at være i gang.

/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt