Bridgeklubben Young Sharks
sep
7

Frivillig bridge tirsdag 8.9.2020

written by Karsten Pedersen

Vi har noteret os mandagens vink med en vognstang fra myndighedernes side.

Vi har læst os frem til, at der er mange opfordringer men ikke ret mange deciderede krav. Vi hverken kan eller vil dog sidde opfordringer overhørig.

Vi er nået frem til følgende formulering: ingen skal tvinges til at spille, men der er intet forbud mod at spille. Derfor laver vi en turnering for alle, der dukker op.

Det gælder, uanset om det er som par eller som enkeltpersoner. Der kan blive oversidderrunder og tremandspar, men i bestyrelsen ofrer vi os om nødvendigt og kan derfor garantere, at alle der dukker op, kommer til at spille.

Vi må nok forberede os på en sæson, hvor opstillingsparathed er et kernebegreb. De aftener, hvor vi er nødt til at afvige fra sæsonprogrammet, spiller vi forskellige turneringer af en aftens varighed. Men der skal selvfølgelig være noget på spil. Derfor får man points efter placering og antal par. Og da vi har tænkt os at veksle mellem par og holdopgørelse på disse ad hoc aftener, bliver der tre præmieudløsende races: par, hold og samlet.

I bestyrelsen satser vi på, at vi bliver rigtig mange i morgen, tirsdag 8.9.2020.

På YS’ bestyrelses vegne / Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt