Bridgeklubben Young Sharks
mar
15

Aflysning, spilledag, onlinebridge, generalforsamling

written by Karsten Pedersen

Vi (Bjarke) er kommet med tre meget kortfattede oplysninger (aflysning, generalforsamling og online-bridge) i dag, søndag. Nu får I en mere ordrig Karsten-uddybning.

Det kommer ikke som et chok for jer, at bridgen er aflyst – indtil videre til udgangen af marts, men…

Sidste tirsdag var vores aflysningsberedskab ikke helt godt. Så 6 gik forgæves, beklager. Ingen af os havde vist forventet bridgeforbundets kovending. Jeg havde leget kortvarigt med tanken mandag men fik ikke gjort noget ved det. Tirsdag havde jeg ikke adgang til en computer på tidspunktet for aflysning, hvilket er forudsætningen for at få adgang til jeres telefonnumre.

I øvrigt tak til Charlotte, der gjorde mig opmærksom på forbundets udmelding. Derfra gik det hele så hurtigt som muligt – jeg skulle lige have fat i resten af bestyrelsen. I bestyrelsen er vi enige om at følge officielle retningslinjer, derunder (som minimum) bridgeforbundets anbefalinger.

I bestyrelsen udnyttede vi lejligheden til at holde et møde. Vi har ikke fået tilbagemeldinger fra alle omkring spilledag (mandag vs. tirsdag), men nok! De fleste par er fleksible, nogle foretrækker tirsdag, andre mandag, en del er decideret ligeglade. Det blev dog afgørende for os, at vi kunne konstatere, at vi ville miste (mindst) to par ved at flytte spilledag.

Derfor blev vores konklusion, at vores spilledag er tirsdag.

Det flyttede straks vores fokus til næste opgave, at finde et spillested næste sæson. Med udgangspunkt i medlemmernes tarv og klubbens særkende undersøger vi en række alternativer. Vær tålmodige.

Nå, et liv uden bridge er vel nærmest ikke et liv. I løbet af kommende uge forbereder vi online–tirsdags-turneringer for klubbens medlemmer og hang-arounds. De bliver frivilligt, om man vil deltage. Mere derom senere.

Og så er der generalforsamlingen. Foreløbig holder vi vejret. Men som Bjarke skriver, YS’ vedtægter er vist ikke helt immune overfor covid-19.

Comments are closed.

Seneste nyt