Bridgeklubben Young Sharks
mar
5

Monrad. Medlemmer. Spillested og -dag.

written by Karsten Pedersen

Melder klar med resultatet af første omgang monrad og startliste til anden omgang. Har helt vild BC3 optur – alt gik perfekt. Med en undtagelse.  

Snedige Dan gennemgik samtlige tirsdagens spil og opdagede, at en ukendt øst havde sjusket med kontrollen af nords indtastning i spil 28. Derved røg såvel fjerdepladsen som otte bronzepoints fra stakkels mig (=øst) til Dan. Det påvirkede også handicapudregningen. Den kan man af uforklarlige årsager ikke se under resultater, men finder man sig selv i handicaplisten, kan man se, hvor handicappet man var. 

Lige nu har vi stadig 12 ansøgerpar 

I øvrigt lader det til, at YS (og de øvrige klubber) skal forlade fashionable Valby Langgade 77 i nær fremtid. Studen har megen ære af at være primus motor i indsatsen for at finde et nyt spillested. Ingen tvivl om, at vi gerne vil bakke op om det initiativ. Men ikke for enhver pris. Vi kan jo kun flytte med, hvis vi har en klub at flytte, og det kan afhænge af, om vi har en passende spilleaften. Derfor undersøger vi nu, som annonceret tirsdag, hvad ansøgerfeltet siger til følgende spørgsmål: 

Er det muligt for jer at spille mandag i stedet for tirsdag? Er det så afgørende for jer at spille tirsdag, at I ikke spiller i YS, hvis vi spiller mandag. Og foretrækker I egentlig?   

Foreløbig har vi fået følgende tilkendegivelser: 

  • Katrine M-L og Susanne R kan begge dage, foretrækker tirsdag 
  • Jacob C og Michael C kan begge dage, foretrækker tirsdag 
  • Kim N og Peter B kan begge dage, foretrækker tirsdag 
  • Erik W og Karsten NP kan begge dage, Erik fortrækker mandag, Karsten tirsdag! 
  • Preben S og Lene P kan kun spille tirsdag 

Når vi har fået tilbagemeldinger fra alle, går vi i bestyrelsen videre med den opgave, det er at finde den bedst mulige løsning for YS

Comments are closed.

Seneste nyt