Bridgeklubben Young Sharks
mar
2

Monrad, mestre og medlemmer

written by Karsten Pedersen

Startliste
Så er der startliste til den første af to aftener med monradpar. Opgørelsesmetoden er matchpoints. Startlisten er lavet ved ren lodtrækning. Man kan mødes op til fire gange i løbet af de 10 runder, vi spiller over de to aftener. I praksis betyder det, at man kan mødes et ubegrænset antal gange. Der er kun et faremoment, og det er, at BC3 og jeg ikke taler samme monradsprog. Jeg har en konsulent på opgaven – og har en plan b i baghånden.

Holdmestre og festudvalg
Jeg har allerede delt et billede af årets YS holdmestre på YS’ facebookside, hvor jeg i øvrigt har delt et billede af det YS festudvalg, der arrangerede sidste års 18 års “coming of age” jubilæumsfest. Vi indledte vores evaluering af festen med en sen gourmetfrokost på restaurant “Flyvergrillen”. Autentisk grillmad, lige til de bølgeskårne pommes frites – direkte fra dybfryserens -18 grader. Derefter prøvede vi at drikke os i hegnet, men det lykkedes ikke rigtig. Ramte vi ikke dagen, var Chrissie, Mama og VM for plagede af tømmermænd, eller er vi – gys – blevet for gamle? Nå, vi var enige om, at vi nok godt kunne finde på at fejre (og evaluere) nye YS fødselsdage.

Sejren i holdturneringen var i øvrigt fortjent. Det kan jeg tillade mig at sige, da jeg er en af de fire spillere, der lynhurtigt går i glemmebogen sammen med sølvmedaljen. Bjarkes hold tog bronzemedaljen. Øland, Rump, VM og substitut-Kjeld undveg snedigt chokoladepladsen, der bl.a. gik til den nye redaktør af Dansk Bridge, Palle Reimann, der ymtede noget om “jydemobning”. De overførte scorer havde ingen betydning for kampenes udfald. 

Ansøgere
Antallet af ansøgere til næste sæson er nu oppe på 12. Nu er det så, at vi i bestyrelsen kaster os helhjertet ind i kampen for de 16 par.

Comments are closed.

Seneste nyt