Bridgeklubben Young Sharks
feb
16

Overførte scorer

written by Karsten Pedersen

Når vi mødes tirsdag (18.02), er der en startliste og overførte scorer.

Rasmus vandt grundspillet foran Dan; men Dan vandt det indbyrdes opgør (67-64). Derfor overføres 1/3 af de 3 imp. Dan fører således med 1 imp, inden guldkampen fløjtes i gang. 

I bronzekampen mødes Bjarke (treer i grundspillet) og Kim. I RR vandt Bjarke med 5 imp (60-55) og halvdelen deraf er 2½ imp. Kim skal således vinde med 3+ imp for at puffe Bjarke ned fra præmieskamlen.

I chokoladekampen mødes Amalie og Øland. Øland endte sidst i RR, men det er uden betydning, når den overførte score beregnes. Amalie vandt det indbyrdes opgør med 30 (87-57), og uanset om man dividerer med 2 eller 3, rammer man loftet for overførsel. Øland har således pålagt sig selv det størst mulige handicap, som er 8 imp. 

Ligestilling?

Vi følger forbundets regler, og de foreskriver, hvem der vinder en kamp, hvor der er en overført score. Hvis stillingen er uafgjort, når den overførte score indregnes, så er vinderen det hold, som vandt kampen uden overført score. 

Hvis Rasmus vinder med 1 imp over Dan, er stillingen uafgjort, når den overførte score indregnes. I det tilfælde bliver Rasmus klubmester. I praksis må Dan således ikke tabe finalekampen. 

Hvis Øland vinder over Amalie med præcis 8 imp, er det Øland, der vrister sig fri af chokoladepladsen. 

Comments are closed.

Seneste nyt