Bridgeklubben Young Sharks
jan
7

Ny substitut

written by Bjarke Friis

Palle Reimann, den nye redaktør af Dansk Bridge, tilbyder sig som substitut og er at finde på substitutlisten.

Palle er en god spiller, pt. nr. 5 på handikaplisten, men det kan klubbens medlemmer jo lave om på.

Den nye redaktør er også en vældig hyggelig fyr, som jeg og Flemming Poulsen havde fornøjelsen af at være på hold med i Svendborg i sommers, den første dag spillede Palle sammen med Henrik Frydenlund og de gik efter at sætte ny rekord i anvendelsen af øl-kort.

På andendagen blev Henrik udskiftet med hams mere ædruelige kone Anette Rosthøj, hvorefter der kun blev leveret positive halvlege, så hvis Poulsen og jeg ikke havde klokket i det i sidste halvleg, var vi sluttet som nr. 3 i stedet for nr.6.

/Bjarke

Comments are closed.

Seneste nyt