Bridgeklubben Young Sharks
dec
2

Startliste 3.12

written by Karsten Pedersen

Så er der startliste til første af to afteners BAM hold. Faktisk er der også startliste til den anden aften, men det er kun for at narre. Jeg har ikke formået at lære BC3, at vi gerne vil spille 2½ kamp (a 12 spil, med halvleg) pr. aften.

Jeg forventer, at vi kan gennemføre første aften uden problemer, og så må jeg se, om jeg kan trylle, når vi kommer til anden aften. Jeg har en plan b?

Jeg skal i øvrigt beklage, at opdateringen af hjemmesiden går noget trægt. Ja, der er resultater, men ikke så meget andet. Al den tid jeg har sat af til YS-bestyrelsesarbejde går med at bakse med BC3.

Der er udsigt til at det bliver bedre efter jul. For så har jeg afprøvet de fleste forskellige turneringsformer, og så er jeg klædt til at spørge BC3 superbrugerne og forbundet om råd. Jeg vil helst ikke spilde deres tid, så jeg synes, jeg skylder at prøve selv. Og det går jo – med hiv og sving.

Comments are closed.

Seneste nyt