Bridgeklubben Young Sharks
nov
18

Startliste, skilsmisse og grafologi

written by Karsten Pedersen

Så er der startliste til fjerde runde King of the Hill.

Man hører ofte om tvangsægteskaber – sågar ægteskaber som man ikke kan komme ud af. Sådan er det åbenbart også med mit forhold til BC3. Da jeg sidste tirsdag primalskreg, at ”jeg ville skilles”, lo BC3 kun hånligt: ”Det er et ægteskab, som er indstiftet af Gud og DBf; det kan du ikke komme ud af”.

Nå, det lykkedes faktisk at få turneringen til at fungere, dog fungerer den ikke i forhold til bridgematen. Bridgematen kan startes, men den går iskold, når jeg indlægger aftenens anden runde. Derfor skal I udfylde holdsedler 19.9 og 26.9. Jeg indtaster efterfølgende.

Det er ikke holdbart i længden, og i øvrigt er det måske lidt fjollet at spille turneringen over 9 runder, når vi kun er 6 hold. Så når vi kommer til forårets King of the Hill, vil jeg foreslå den øvrige bestyrelse, at vi afvikler turneringen med 2 kampe a 16 spil pr. aften. Det reducerer antallet af runder til 6, og det gør, at bridgematen kan komme i spil. Det løser i øvrigt også nogle problemer med tildelingen af mesterpoints.

Er der overhovedet noget positivt at sig om at skulle indtaste 6 x 33 kontrakter, spilførere, udspil og antal stik. Ja, det er der faktisk. Det tager omkring 3 øls tid. Det er helt ok.  Og der var faktisk ikke eneste fejl på sedlerne. Tak.

Når man sidder og sidder og kigger på de mange kradserier, kan man konstatere, at der er stor diversitet i sedlernes udseende. Jeg blev fristet til at kaste mig ud i grafologiske undersøgelser af YSernes mere eller mindre syge sind. Men så besindede jeg mig. Så modig er jeg ikke.

Comments are closed.

Seneste nyt