Bridgeklubben Young Sharks
sep
9

Startliste – 10.09.2019

written by Karsten Pedersen

Så er startlisten til anden aften klar. Denne gang er meget lykkedes. Måske. Håber vi. Og kun med hjælp fra Henrik Røn. Derfor tildeler vi ham hermed titlen “formand emeritus” og (endnu) et tak for hjælp, der kommer flere takker til.

Denne gang lader der til at være handicapudregning. Det står stadig hen i det uvisse, hvorvidt der kan foretages en retrospektiv udregning af første aftens handicap.

Bronzestillingen kunne Henrik fixe. Det er tidligt på sæsonen, men Bornholmeren og Dan skal da have lov til at sole sig, så længe de er bronzedukse. Forhåbentlig ikke alt for længe.

Den detroniserede bronzegud Bjarke er blevet forflyttet til turneringsarkivet. En spændende øvelse, der nødvendiggjorde XML kodning. Desværre glemte jeg at notere, hvor mange bronzepoints ex-guden tilranede sig. Men det var mange. Naturligvis husker enhver grisk bronzegud selv det præcise antal?

I øvrigt kåres årets første mestre, parmestrene, allerede efter tre aftener. Derfor skal holddannelserne til at falde på plads. Det er forudsætningen for, at vi kan komme i gang med årets første holdturnering. Det er dog ikke den turnering, som afgør årets holdklubmesterskab, det er hold II, som afvikles foråret 2020.

/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt