Bridgeklubben Young Sharks
sep
1

Startliste til tirsdag

written by Karsten Pedersen

Så er der startliste til på tirsdag. Spillestart 18.30. For alle par gælder, at jeg som udgangspunkt angiver de to første spillere i parret på startlisten. Spillerne angives (bevidst) i alfabetisk rækkefølge (fornavn). Ved hver spilleaftens start, gennemgår jeg alle par og noterer, hvem der stiller op for parret. Jeg vil tilstræbe at rette straks efter hver spilleaftens afslutning, så alle kan gå i seng tilpas handicappede.

Jeg har tildelt parnumre som følger: Erik og jeg sidder fast. Øvrige numre er tildelt i den rækkefølge, som fremgår af medlemslisten. For hver af de to efterfølgende sektioners vedkommende, insisterer Erik åbenbart (ifølge DBf’s facebookside – lodtrækningen til pokalturneringen) på at optræde som nummerpige m/k/o og vise “smækre mandeben”. Måske vi kan overtale ham til at lade være, hvis alle har betalt kontingent inden tirsdag?

/Karsten

Comments are closed.

Seneste nyt