Bridgeklubben Young Sharks
jan
26

King of the Hill 1/2

written by Mikkel

Der var lidt mere bøvl med den turnering, end jeg havde håbet. For at få bridgecentralen til at lege med, skal hver runde afsluttes, indlæses og beregnes – og da KBK’s computer ikke er det hurtigste væsen i skoven (og i øvrigt har andre problemer) krævede det lidt vel meget tid mellem runderne. Vi ser om ikke det bliver bedre næste gang.

Mht. resultaterne, så endte Farmands Finesser på toppen efter 3 runder, men som turneringen er bygget op, kan alle hold nå at vinde – Det kræver blot 3 sejre på mandag.

Lahrmann kunne ikke hitte fordelingerne, og jeg kan ikke uploade resultaterne til bridge.dk fra arbejdet – men jeg kan da vedlægge multi, samt resultaterne i runderne fordelt på borde: runde1runde2 og runde3. Så snart jeg har fordelingerne, og en ikke-hindret netværksforbindelse lægger jeg resultaterne på bridge.dk’s server

Comments are closed.

Seneste nyt