Bridgeklubben Young Sharks
nov
5

Poloer!

written by Mikkel

Update 2: Det blev til 42 i alt – jeg finder den endelige pris, og den får I så pr. mail

/mikkel

 

UPDATE: Vi lukker ballet mandag d.23/11 kl. 23:59!
For at kunne få en endelig pris er vi nødt til at have en endelige ordrestørrelse, og den defineres pr. næste mandag efter spillets afslutning. Vi forventer at have en pris næste onsdag, som herefter fluks bedes indbetalt til kasseren – enten via kontooverførsel eller MobilePay.

Nu sker det, vi skal have bestilt en ny batch YS poloer!

Vi forventer at bestille ultimo november (tidligst efter klubaften d.16/11), så meld glad til – og sig det videre til andre YS’er!

 

Størrelser og Farver fremgår af de to vedhæftede produktark.

Russel 577 Dame-model

Russel 577 – Unisex polo

Både dame- og unisexmodel udstyres med klubbens logo broderet på venstre bryst, og man kan tilkøbe at få broderet navn på ryggen for 75 kr ekstra.

Send en mail til webmaster@young-sharks.dk, angiv Herre/Dame, Størrelse, Farve og om der skal et navn bagpå (samt hvilket – op til 10-15 tegn).

Betaling bliver til klubbens konto eller MobilePay til kasseren. Den endelige pris er lidt svær at melde ud med, men ved bestilling af 30 stk ender vi i en stk.pris omkring 125 kr. – dertil 75 kr for broderi på ryggen.

Udmeldingen er derfor at hvis styk-prisen ikke kommer under 200 hhv. 275 kr/stk, så bestiller vi ikke. Hvis nok melder sig til kan styk-prisen komme ned i størrelsesorden 125/200 kr. men igen.. mængderabat uden at kende mængden er svært, så derfor: Det bliver max 200/275 kr. pr. polo.

Lige nu er der 39 bestillinger. (opdateret 23/11 kl. 22.49)

 

 

Comments are closed.

Seneste nyt