Bridgeklubben Young Sharks
jan
14

BAM 3/3

written by Mikkel

Preben VM og co. vandt grundspillet med god margin, og det var ufatteligt tæt omkring 4.pladsen – som Simon Ortmann tog sig af.

A-finalen endte med at Preben VM og Christian Snabe spillede 10-10. Det blev inden aftenens spil bekendtgjort, at der ikke spilles med overført score, så Christians 11-9 sejr fra grundspillet kan ikke bruges. Lars og jeg havde ikke lige foregrebet den hændelse, så der skal tages en urimelig beslutning om hvem der er årets BAM-champs. Fortsættelse følger…

resultater

Fortsættelsen:
Vinder af BAM afgøres ved en to-spils shoot-out mellem de involverede parter mandag d.26/1 før parturneringen starter. (så 18.15). Ved lighed, bliver det totalscore (på de to spil), der afgør det. Stadig lighed: Der spilles et spil til. Derefter afgøres det nede i gården :o)

Comments are closed.

Seneste nyt