Bridgeklubben Young Sharks
jun
9

Glue Club #1

written by admin

Bridge with the Glue Team

Hætten blev skruet af Lim-kløren første gang på LivjægerCafeen, da Otto og undertegnede besluttede at starte en ny epoke i kosmisk bridge.

Denne familie af systemer er skruet således sammen, at yderst lavfrekvente hænder kan vises på adskillige måder, hvorimod dagligdags hænder kun kan misbeskrives. Dette medfører naturligvis, at det absolut ikke er standard for det klistrede bål (Otto) og skipper at nå standardkontrakten.

Disse spritsyge systemer krydres så med en utrolig mængde selvudslettende kreativitet, og således opnåede Otto og jeg aldrig at vinde en turnering med Lim-klørens fader – det såkaldte Apollotto. Chancen for at vinde med dette system er ca. halv så stor, som chancen for for 34. uge i træk, at stikke af med de 7 vindertal lørdag aften.

Herunder ses, hvorfor Otto er selvskrevet til titlen som kaptajn på The Glue Team:

Du har følgende hånd:

DT95
KB3
6
BT964

Meldeforløbet går som følger: Makker åbner med en 10-12 sans, som næste hånd alt andet end oplysningsdobler. Det tager dig naturligvis ikke mange sekunder at redoble for at spille. Vi har øjensynligt mødt et par, der spiller som de blinde lægger æg (Tak, Henrik), for næste hånd sagde nej tak til toppen (troede jeg) og meldte 2 ruder. Den oplysningsdobler makker (en 10-12 skal altid melde mindst 2 gange i Apollotto) og næste hånd passer, og Otto følger op med en historisk melding – En følt bluff-pas til oplysningsdoblingen. Efter dette spil havde jeg 580 grunde (10 stik) til aldrig at kopiere dette trick. Men Otto havde skrevet sig ind i lim-klørens historie.

Næste episode bliver efter Glue Clubs divisions debut den 18.-19. nov.

Comments are closed.

Seneste nyt